Tips til Utdrikningslaget

 1. Start planleggingen i god tid

Om planleggingen starter tidlig så er det større sannsynlighet for at utdrikningslaget blir akkurat slik du ser for deg og at du slipper å ty til nødløsninger. Enten dere virkelig skal slå på stortromma eller dere skal holde det enkelt så er det viktig å begynne så tidlig som mulig med planleggingen.

   • Gå gjerne sammen flere for å lage en liten festkomite hvor dere kan la ideene myldre og samtidig ha det kjekt under planleggingen.
   • Selv om du/dere ønsker å holde detaljene rundt utdrikningslaget hemmelig for bruden så snakk gjerne med bruden om hvem hun kunne tenke seg å ha med i et utdrikningslag. Om dere ikke allerede vet det er det også en ide å få avslørt hva hun ikke ønsker og hva hun drømmer om. Det er aldri en god ide å stelle i stand et utdrikningslag som hun får mareritt av i ettertid. 

 

2. Budsjett

Utdrikningslag er ofte et spleiselag. Tenk over hvor mye utdrikningslaget skal koste og legg det på et nivå som alle kan leve med. Det er ikke så kjekt om kostnadene med å delta blir så store at det utelukker noen fra å delta. Så sjekk godt opp i priser på forhånd og betal alt som kan betales på forskudd.  Husk også at det ikke skal være noen utlegg for bruden denne dagen ;) 

 

3. Når skal udrikningslaget arrangeres?

Ta hensyn når dere skal fastsette dato for utdrikningslaget. Det er travelt foran et bryllup så allier dere gjerne med brudgommen slik at utdrikningslaget ikke kommer i konflikt med andre gjøremål. Det er aldri en god ide å ha denne festen dagen før vielsen ;) Tenk over om udrikningslaget skal være en kveld, en hel dag eller kanskje til og med en hel weekend? Pass også på at det er litt rommelig med tid rundt den enkelte aktivitet, ting tar ofte litt lengre tid enn planlagt.  

 

4. Aktiviteter

Når det skal bestemmes hvilke akiviteter man skal planlegge for utdrikningslaget så ta hensyn til bruden! Det er ikke alle som er komfortabel med å bli sendt ut i de rareste kostymer på tiggerferd eller få en stripper i fanget. Tilpass dagen etter interessene til bruden.  Husk at dagen skal være noe hun kan huske med positivt fortegn. Man kan gjøre mye morsomt og likevel holde det classy ;)

  • Forslag til aktiviteter på en jentekveld hjemme
   • Lag en minnekveld - Finn frem de beste minnene hver enkelt har sammen med bruden, skriv dem ned og dekorer gjerne med bilder fra den gang da. Dette kan gjerne være fra første gang dere traff hverandre eller et felles minne om noe morsomt dere har funnet på. Etter at man har delt minnene kan man putte disse opp i en minneboks eller evnt et album/bok som alt dette samles i.
   • Allier dere med brudgommen og still ham spørsmål om bruden, foholdet deres og ham selv. Svarene hans kan gjerne tas opp på video eller skrives ned. Still så de samme spørsmålene til bruden og sammenligne etterpå. Straffen for å svare feil kan for ekspempel være at man må drikke en shot eller lignende. Her får man seg garantert en god latter. Eventuelt kan begges svar tas opp på video og vises i bryllupet. 
   • Oppsøk eks kjærester og ta opp en videohilsen fra dem (Her bør man jo selvsagt opptre med litt forsiktighet) og vis dem til henne på jentekvelden. Lag gjerne en liten avslutnings seremoni ved å slette/brenne opptakene som nå tilhører hennes fortid. 
   • Be alle ta med seg en gave uten navnelapp og be henne gjette hvem de er fra. Finn på en straff om hun svarer feil. 
   • La henne få en liten spa kveld hjemme, hvor deltagerne bytter på å lakke negler, legge ansiktsmaske, ordne håret og sminke henne.
  • Forslag til andre aktiviteter
   • Lag et rebusløp som fører henne og dere gjennom litt av hennes historie. Legg inn litt tid til lunsj eller evnt en piknikk på turen
   • Ulike kurs, alt etter hennes interesse felt. (eks: vinsmaking, ølbrygging, fallskjermhopping, dansekurs, sminkekurs)
   • Spadag med innlagt profesjonell sminking
   • Spille inn en CD eller musikk video
   • Reise på tur, enten til utlandet, på en hytte eller kanskje en hotellhelg
   • Møt opp hjemme hos henne med en liste over ting hun må pakke på fem minutter for deretter å ta henne med på en for henne ukjent plass/aktivitet

5. Opprett en hemmelig Facebook gruppe

Opprett gjerne en hemmelig facebook gruppe hvor dere inviterer inn alle deltakerne slik at dere lett kan utveksle informasjon. Herfra kan det også gjerne opprettes arrangement hvor det inviteres til å delta på utdrikningslaget. Husk å gi all info i forkant, hvilke aktiviteter som skal gjennomføres, når er det og hva koster det. Da kan alle som skal delta være med å glede seg over planlegging og gjennomføring og dere har kontroll på at informasjonen når ut til alle. 

 

Alle våre ting til utdrikningslaget kan du finne HER og har du spørsmål eller ønsker at vi skal hjelpe deg med å arrangere denne dagen så ta gjerne kontakt med oss på mail :)