Sponsing - Samarbeid

Akkurat nå

ser vi spesielt etter deg som planlegger bryllup til neste år (vår/sommer 2019)! 

Vi har lyst å utvide tilbudet vårt til bryllup og ser derfor etter noen som kan være med å promotere dette. Vi vil kunne tilby deg all dekor, stoltrekk, stolsløyfer og mye mer. I skrivende øyeblikk er ikke detaljene klare, men vi jobber også med å kunne tilby deg en del ting som vi ikke fører selv, men som absolutt hører med i et bryllup. Vi vil gjerne også ha deg med på planleggingen av hva og hvordan.

Send oss en mail  med link til profilen din på Insta, FB eller snap. Fortell oss om når bryllupet skal stå (om dere har bestemt dato), hvor det skal være (evnt. bare by/sted om du ikke har lokalet enda), om du har sett for deg et spesielt tema/farger og sånn ca hvor mange gjester dere har planlagt å invitere. 

Det er ikke til å legge skjul på at vi er ute etter den gode "historiefortelleren" som kan formidle stemning og prosesser gjennom fine bilder og ord. Vi ønsker at du skal dele både fra forberedelser, evnt utdrikkingslag og bryllup (hva, hvordan og når blir vi enig om)

Er du den vi ser etter? 

Ta kontakt med oss og fortell om bryllupsplanene deres, så vurderer vi søknaden og gir deg en tilbakemelding. Frist for å sende inn søknad er satt til 31.12.2018.

 

Hei, 

Så kjekt at du kikker innom denne siden!
Kanskje betyr det at du ønsker å samarbeide med oss på en eller annen måte? Nedenfor kan du lese litt om hva vi ser etter og om dette passer for deg. Vi kan dessverre ikke sponse/samarbeide med alle, selv om du skulle passe inn i det som er beskrevet. Vi vurderer fra gang til gang om det passer inn med våre planer og produkter på lager, så om du ikke får ja første gangen, så prøv gjerne igjen. 

Vi ser absolutt verdien av å kunne samarbeide med deg som har en aktiv profil på f.eks Instagram. Vi har også prøvd ut dette ved flere anledninger med mer og mindre hell og ut fra dette har vi sett at det kan være greit å ha noen kjøreregler i en slik forbindelse. Vi er en liten nettbutikk og har ikke all verden med ressurser og derfor er det også ekstra viktig for oss å bruke disse riktig. Les gjerne gjennom punktene nedenfor og se om dette passer for deg. Om det gjør det, så ta gjerne kontakt med oss på mail , skriv gjerne litt om deg selv og pass på å ha følgende opplysninger med i mailen: 

 1. Link til profilen din (eventuelt brukernavn)
 2. Hvorfor du ønsker å samarbeide med akkurat oss
 3. Hva du skal arrangere og når
 4. Hvilke produkter som er aktuelle for deg
 5. Har du andre som skal sponse samme arrangement

De vi i første rekke ser etter som samarbeidspartnere passer inn i beskrivelsen nedenfor:

 1. Du trenger ikke ha + 20000 følgere. Det viktigste for oss er at hovedparten av følgerne dine bor i Norge og er reelle følgere og ikke kjøpte profiler. 
 2. Du må ha god respons på innleggene og ikke bare av andre "influencers"
 3. Du tar gode bilder og har en profil vi kan identifisere oss med
 4. Du er aktiv i kanalen din og ønsker å gjøre en "god jobb" 

Noen få små regler har vi også om du blir valgt ut til å samarbeide med oss:

 1. Bildet/bildene må være tydelig tagget med excellentevent
 2. Minimum et bilde må bli liggende på profilen din i minimum 6 måneder
 3. Om tingene på bildet/bildene blir sponset av flere bedrifter skal vi ha beskjed om hvem det evnt. er i forkant, slik at vi kan vurdere dette. 
 4. Vi kan dele bildet/bildene dine videre (selvsagt med tagging og kred)
 5. Samarbeid foregår utelukkende gjennom produktsponsing, vi betaler ikke ekstra for dette

Om disse kravene fravikes, kan det sendes det ut faktura på mottatte varer om ikke annet er avtalt

Hvilke produkter du får og hvordan de evnt skal promoteres avtales for hver gang. 

Hører vi fra deg? 

 

PS!
Vi ser også etter noen som skal arrangere en litt stor temafest i vinter...

Er dette deg? Skriv noen ord om prosjektet og hvilket tema du ønsker, så tar vi kontakt igjen. Frist for søknad er 15.11.2018

 

Andre ting kan også være aktuelt...