Om oss

Hei og velkommen inn til oss! :)

I ExcellentEvent brenner vi for de gøye anledningene i livet og vi er stadig på utkikk etter nye varer slik at du kan få det akkurat slik du har tenkt deg på din anledning. Pr i dag har vi ca 3000 ulike varer i nettbutikken og det kommer stadig nye. Vårt mål er å bli din total leverandør av festutstyr til alle anledninger.

Har du spesielle ønsker og ikke finner det du trenger i nettbutikken så ta gjerne kontakt med oss på chat eller mail så sjekker vi om det er mulig å skaffe. Vi kan selvsagt også skaffe større vareparti på forespørsel. 

Vi holder til på Askøy utenfor Bergen og åpnet nettbutikken i November 2016. Ideen til ExcellentEvent oppstod gradvis etter at vi mange ganger har arrangert fester og andre eventer uten å finne det vi var ute etter i norske butikker. Vi ønsket å gjøre noe med dette og satt i gang med litt undersøkelser, masse pågangsmot og så var vi i gang. 

I nettbutikken vil du finne varer kategorisert etter anledning, tema eller varesort. Vi er ganske streng på hva vi putter inn i de ulike kategoriene fordi vi ønsker å gjøre det oversiktlig for deg, men det betyr også at du kanskje må innom flere kategorier for å finne det du ser etter. Spør oss gjerne om det er noe du lurer på, vi er her for deg :) :)

Søkefunksjonen vår er veldig "firkantet", det betyr at om du skriver ordet feil, har et mellomrom for mye eller lignende, så vil du ikke få opp det du ser etter. Dette jobber vi med for å få forbedret! 

Hos oss skal du finne et bredt utvalg til en god pris og en meget høy servicegrad.