Babyshower/Dåp

Å arrangere babyshower for å feire både foreldre og den kommende prinsen eller prinsessen er blitt veldig populært. Det finnes mye lekker og delikat pynt og dekor som man kan bruke til babyshower, dåp eller navnedager. Vårt utvalg har vi plassert i ulike kategorier for å gjøre det enklere for deg å finne frem til det du er på jakt etter. 

I kategorien Babyshower gutt vil du finne engangstallerkener, kopper, sugerør, ballonger bannere, duker og mye mer i lekre lyseblå farger.

I kategorien Babyshower jente vil du finne mye av det samme som til baybshower gutt, men i søte lyse rosa farger.

I kategorien Babyshower leker har vi plassert mange gøye akiviteter som man kan bruke til babyshower. Her finner du både babyshower bingo, babyshower gjetteleker, babyshower spillpakker og mye annet som både kan være et minne for de vordende foreldrene og ikke minst, være med på å få stemningen opp når det skal feires at en ny verdensborger er på vei.

I kategorien kakebaking og søtsaker vil du finne godteri som passer veldig godt til babyshower eller dåp. I tillegg finner du fondant (sukkerpasta) som brukes til å pynte kaker med og også veldig søt kakepynt. På vei inn i nettbutikken er også silikonformer som brukes til å lage søte kakepynt figurer med. 

Vi har også en kategori som heter Babyshower nøytral. Her vil du finne pynt, ballonger og engangskopper og fat i nøytral utførelse. Den utrolig søte ugleserien vil du også finne her :) 

Skulle du mot formodning ikke finne det du er på jakt etter, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.
Vi forsøker gjerne å finne det for deg, selvfølgelig uten at det koster noe ekstra! 

Velkommen inn :) :)